Burdur Belediyesi bayramda sahada! 7/24 duraksız mesai

Burdur Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca 7/24 temizlik çalışması yürüttü. Başkan Ercengiz, hijyen ve huzur için personelin özveriyle çalıştığını vurguladı.

Burdur Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde il genelinde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Burdur Belediyesi’nden Bayramda 7/24 Temizlik Mesaisi

Burdur Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı hijyenik ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için bayramın 1. ve 2. Günü çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban satış ve kesim alanları başta olmak üzere il genelinde 7/24 esasına göre görev yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bayram süresince yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu: “Hemşerilerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmeleri için azami gayret gösterilmiştir. Kurban Bayramı süresince Temizlik İşleri ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak kurban atıklarını toplamış, çevre temizliği konusunda titizlikle hareket etmiştir. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için büyük bir özveriyle çalışan belediye personelimizi tebrik ediyor, bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurban BayramıAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.