Burdur’da İŞKUR üzerinden 457 kişi işe alınacak

İŞKUR Burdur Şubesi tarafından yürütülen İşgücü Uyum Programı kapsamında Burdur’da 7 kamu kurumunda 457 kişi görevlendirilecek.

Türkiye İş Kurumu Burdur Şubesi tarafından yürütülen İşgücü Uyum Programı kapsamında Burdur’daki 7 kamu kurumunda görevlendirilmek üzere toplam 457 kişi alınacak.

İŞKUR’un Kariyer Kapısı sistemi üzerinden yayımlanan ilanlara göre, Burdur Valiliği koordinasyonunda farklı kamu kurumlarında bakım, onarım, destek hizmetleri ve sosyal hizmetleri destek faaliyetlerinde görev alacak katılımcılar belirlenecek.

Burdur’da 7 Kurumda Görevlendirme Yapılacak

İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcı alınacak kurumlar ve kontenjanları şöyle açıklandı:

Burdur Valiliği 197 kişi, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü 40 kişi, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 30 kişi, Burdur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü 10 kişi, Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 7 kişi, Burdur İl Özel İdaresi Yol Bakım İktisadi İşletmesi 113 kişi ve Burdur Devlet Hastanesi 60 kişi.

Program kapsamında görevlendirilecek katılımcılar, bakım ve onarım faaliyetleri, tarımı destek faaliyetleri, sosyal hizmetleri destek faaliyetleri ile diğer destek hizmetlerinde çalışacak.

Başvurular 4 Temmuz’a Kadar Sürecek

İlan takvimine göre başvurular 4 Temmuz 2026 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurusu kabul edilen adaylar, 13 Temmuz 2026 tarihinde programa başlayacak.

İşgücü Uyum Programı’nın 30 Nisan 2027 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Başvurular İlçe Kontenjanlarına Göre Alınacak

Başvuruların Burdur genelinde belirlenen ilçe kontenjanları doğrultusunda alınacağı belirtildi.

Adaylar, başvuru yapabilecekleri ilçeler ve kontenjan bilgilerine Kariyer Kapısı ile İŞKUR sistemi üzerinden ulaşabilecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

işkur burdurburdur iş ilanlarıiup iş ilanlarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.