Burdur İŞKUR’dan İşgücü Uyum Programı (İUP) Katılımcılarına İş Arama Becerileri Eğitimi
Burdur alışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Burdur İl Müftülüğü ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan İşgücü Uyum Programı (İUP) katılımcılarına “İş Arama Becerileri” eğitimi verildi.
Burdur İl Müdürü Hüseyin Güngör’ün katılımıyla Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde, katılımcıların iş arama sürecinde daha bilinçli adımlar atması ve istihdam olanaklarına daha etkin ulaşmaları hedeflendi.
İl Müdürü Güngör, vatandaşların iş arama sürecinde İş ve Meslek Danışmanları ile bireysel görüşme gerçekleştirerek durumlarına uygun iş ilanlarına yönlendirilebileceklerini ve aynı zamanda bu süreçte motivasyon desteği için İş Kulübü hizmetinden faydalanabilecekleri konusunda açıklamada bulundu.










Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)