Burdur'da Öğretmen ve Velilere Uyuşturucu ve Siber Suçlara Karşı Bilgilendirme

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 21 Şubat 2024 tarihinde "En İyi Narkotik Polisi Anne", "Madde Bağımlılığı ile Mücadele", "KADES" ve "Siber Farkındalık" konulu bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Burdur Haber - Burdur İl Jandarma Komutanlığı, "En İyi Narkotik Polisi Anne", "Madde Bağımlılığı ile Mücadele", "KADES" ve "Siber Farkındalık" konulu bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam ediyor.

21 Şubat 2024 tarihinde Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan iki okulda, 30 öğretmen ve öğrenci velisine "En İyi Narkotik Polisi Anne, Madde Bağımlılığı ile Mücadele, KADES ve Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi" verildi. Ayrıca 90 öğrenciye "Siber Suçlarla Mücadele" konulu bilgilendirme yapıldı.

Eğitimlerde, Uyuşturucu madde kullanımının zararları, Madde bağımlılığı ile mücadelede ailenin rolü, KADES uygulamasının kullanımı ve Siber suçlara karşı korunma yolları konularında bilgiler verildi.

öğretmenvelileruyuşturucusiber suçlarbilgilendirmejandarmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.