Denizli'de görev yapan İngilizce öğretmeni Fatih Ergün, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren bir genci kurtarmak isterken yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, Burdur'un Gölhisar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Denizli'de ikamet eden 50 yaşındaki Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Fatih Ergün, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Soğucak Plajı'nda denizde bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti.
Genç için hiç tereddüt etmeden denize giren Ergün, kurtarma çalışması sırasında akıntı ve dalgalara kapılarak zor anlar yaşadı.
Durumu fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizden çıkarılan Fatih Ergün'e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Ergün, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Acı olay, ailesi, öğrencileri ve eğitim camiasını yasa boğdu. Fatih Ergün'ün cenazesinin Denizli'de toprağa verileceği öğrenildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)