Burdur'da toplanan ürünler deprem bölgesine gidiyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında Burdur'da başlatılan yardım kampanyasıyla toplanan malzemeler bölgeye gönderiliyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında Burdur'da başlatılan yardım kampanyasıyla toplanan malzemeler bölgeye gönderiliyor.
Burdur'da toplama merkezinde sürekli çalışmaları takip ve koordine eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, NNC Haber'e özel açıklamalarda bulundu.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yiyecek ve içecek ihtiyacının arttığını belirterek, yardım gönderecek vatandaşlara su ve ekmek yardımı yapılması konusunda uyarıda bulundu.
Havaların soğuk olması nedeniyle zor şartlarda kurtarılma çalışmalarının yapıldığına da değinen Başkan Ali Orkun Ercengiz, " Burdur deprem konusunda oldukça duyarlı, hemşehrilerimiz elinde olan ne varsa getirip geliyor, destek olmak için. Bunlar bizi duygulandırıyor. Burdur geçmişinde deprem olan bir il, bu yüzden de çok hassasız bu konuda. " dedi.

İşte Başkan Ali Orkun Ercengiz'in açıklamasının tamamı;

deprem yardımıBurdur BelediyesiKahramanmaraş depremi son dakikaAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.