BURDUR GAZETECİLER YÖNETİMİNDEN NNC MEDYA’YA ZİYARET

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel,“Gazetecilerin sorunları var. Ancak yerelde ilçe bazındaki gazeteci meslektaşlarımız ise bu sorunları daha derinden hissetmektir.”dedi.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel,“Gazetecilerin sorunları var. Ancak yerelde ilçe bazındaki gazeteci meslektaşlarımız ise bu sorunları daha derinden hissetmektir.”dedi.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Karasakal NNC MEDYA’yı ziyaret etti.

Burdur Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel cemiyet üyeleriyle sürekli diyalog halinde olan, Gazeteciliğin ilimizde ilerlemesini sağlamak amacıyla çalışan başarılı bir başkan olarak dikkatleri çekiyor. Başkan Tuncel Oğuzeli Gazetesi Sahibi Mustafa Tulum’un Annesinin vefatından dolayı Bucak’ ilçemize gelerek cenaze törenine katıldı. Akabinde Bucak’ta faaliyet gösteren gazetecilere imkanlar nispetinde ziyaretler gerçekleştiren Cemiyet Başkanı Küşat Tuncel, gazeteciliğin ve gazetecilerin önemine dikkat Çekti.

Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Karasakal NNC MEDYA kurucusu İbrahim NANECİOĞLU ile bir süre sohbet ettiler. Başkan Tuncel; “Gazeteciler önemli bir kamu görevi ifa etmektedir. Gazetecinin mesaisi olmaz, gece gündüz okurlarına haber ulaştırmak için mesaisini sarf eder. Gazetecilerin sorunları var. Ancak yerelde ilçe bazındaki gazeteci meslektaşlarımız ise bu sorunları daha derinden hissetmektir. Mesleğini özveri ile yapan tüm meslektaşlarımızı kutluyorum.”dedi.

NNC MEDYA sahibi İbrahim NANECİOĞLU, cemiyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Cemiyetimizin Burdur ilimizde başarılı çalışmalara imza attığının altını çizerek; Cemiyetin ve Kürşat Başkanın çalışmalarında başarılar diledi.

NNC MEDYAİbrahim NanecioğluBilal KarasakalTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.