Burdur Gölhisar'a Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Burdur'un Gölhisar ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek "Rehberlik ve Araştırma Merkezi" kuruluyor.

Burdur'un Gölhisar ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek "Rehberlik ve Araştırma Merkezi" kuruluyor.
Gölhisar dışında, Altınyayla, Karamanlı, Çavdır ve Tefenni ilçelerine de hizmet verecek olan Gölhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezinde özel eğitim veya rehberlik ve psikolojik danışmanlık konularında öğrenciler ücretsiz destek alacaklar.
Rehberlik ve Araştırma Merkezi hakkında açıklamada bulunan Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, "Bu hizmetin ilçemize gelmesinde büyük destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Burdur Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı'ya, Gölhisar Ak Parti İlçe Başkanımız Mevlüt Erdem'e ve Burdur Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin Kakırman'a şükranlarımı sunarım. Hayırlı Uğurlu Olsun." ifadelerini kullandı.

Gölhisar Rehberlik ve Araştırma MerkeziGölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaşİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.