Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ilçede düzenlenen Gençlik, Sanat ve Tarım Festivali'nin büyük bir coşku ve yoğun katılımla tamamlandığını belirterek, organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve vatandaşlara teşekkür etti.
Festivalin yalnızca bir etkinlik olmadığını, Gölhisar'ın kültürel, tarihi ve tarımsal değerlerini tanıtan önemli bir organizasyon olduğunu ifade eden Sertbaş, festival süresince ilçeye gelen binlerce ziyaretçinin esnaf, otel işletmeleri, üreticiler ve hizmet sektörüne ekonomik katkı sağladığını söyledi.
Gölhisar'ın turizm, kültür, tarih, tarım ve eğitim alanındaki potansiyelini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirten Sertbaş, festivalin ilçenin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen belediye personeline, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, güvenlik güçlerine ve stant açarak festivale destek veren esnafa teşekkür etti.
Başkan Sertbaş, en büyük teşekkürü ise festival alanlarını doldurarak etkinliklere yoğun ilgi gösteren vatandaşlara ve ilçeyi ziyaret eden misafirlere etti. Gölhisar'ın doğal güzellikleri, tarihi mirası ve üretim gücüyle daha geniş kitlelere ulaşacağını ifade eden Sertbaş, ilçenin gelecekte de benzer organizasyonlarla adından söz ettirmeye devam edeceğini kaydetti.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)