Burdur İŞKUR, kadın istihdamında Türkiye birincisi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde sahaya inen Burdur İŞKUR, kadın vatandaşları bilgilendirdi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde sahaya inen Burdur İŞKUR, kadın vatandaşları bilgilendirdi. 2022 yılının 11 aylık döneminde 2 bin 320 kadın vatandaşı işe yerleştirerek Türkiye birincisi oldu.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü “programı kapsamında İş Kulübümüz tarafından stant kurularak iş arayan kadın vatandaşlarımıza İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmeti, İş Kulübü Eğitimi, İşbaşı Eğitim Programı ve Meslek Edindirme Kursları hakkında bilgi verilerek İŞKUR faaliyetleri tanıtıldı.
2022 Ocak-Kasım dönemi kadın iş arayanlarımızla 6.129 Bireysel Görüşme gerçekleştirilmiş, 2.320 kadın vatandaşımızın işe yerleştirilmesi sağlanarak %176,83’lük oranla Türkiye 1.liği elde etti.
Dezavantajlı grupların başında gelen Kadın vatandaşlarımızın İşgücü Piyasasında daha aktif rol alabilmesi ve istihdama geçişlerinde, istihdamda sürekliliklerinin sağlanması noktasında İŞKUR olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

Kadına Yönelik Şiddette Mücadele GünüBurdur kadın istihdamıBurdur İŞKURYunus Emre AkalınTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.