Burdur İYİ Parti, Bucak'ta sahaya indi

Burdur Bucak'ta sahaya inen İYİ Parti heyeti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Genel Başkan Meral Akşener'in selamını ilettiler. Aday Safa Sönmez'e yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Burdur'da adayların belirlenmesinin ardından seçim çalışmaları hızlanırken, İYİ Parti Genel Sekreteri, Antalya milletvekili Uğur Poyraz, Burdur Bucak'a gelerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur Bucak ziyareti kapsamında milletvekili adayları ve partililer ile birlikte, Bucaklı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Uğur Poyraz, “Bucak’a Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamını getirdik.” dedi.

Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Uğur Poyraz yaptığı açıklamada, “İlçe Başkanlığımız ve milletvekili adaylarımız ile güzel ilçemiz Bucak’a Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamını getirdik. Esnaf ziyaretlerimizde gördüm ki; “Ben” yok; “Biz” var! Omuz omuza tarih yazacağız, az kaldı” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Sekreteri, Antalya milletvekili Uğur Poyraz'ın Bucak'taki ziyaretinde İYİ Parti Burdur 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Erkan, İYİ Parti Burdur 2. Sıra Milletvekili Adayı Safa Sönmez, İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Mehmet Küley ve partililer eşlik etti.

Bucak'ta yapılan esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gören İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, "Sayın Genel Sekreterim, Sayın İl Başkanım, Sayın İlçe Başkanım yüreği vatan, millet aşkıyla atan. Çok kıymetli dava arkadaşlarım. Bizler bugün partimizin genel sekreteri ve hani biz ilk bu partimiz kuruluşunda Biz aile ortamında abi kardeş yöneteceğiz dediğimiz bir ortamda bu hareketi büyüteceğiz demiştik. Ben buradan hepimizin abisi, genel sekreterimiz Sayın Uğur Poyraz Beyefendi'ye çok teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı Inşallah biz buradan Burdur'u Bucak'ı Tefenni'si Gölhisar'ı hep birlikte omuz omuza on dört Mayıs'ta ilimizin bayramını kutlayacağız Allah'ın izniyle diyorum. Ve ben ilk gün söylemiştim sayın başkanıma da. Hep beraber omuz omuza çalışacağız ve söz verdik biz başkanımızla. Biz yıllara dayanan Burdur Bucak ikilemini hep beraber kardeşçe bitirdik Allah'ın izniyle Ve bire değil ikiye koşacağız ve mümkünse üçe yürüyeceğiz diyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Burdur Milletvekili adaylarıSafa SönmezTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.