Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bugün gerçekleştirilen kitap fuarı etkinliklerinde yoğun bir programla yer aldı. Başkan Ercengiz, fuar alanında incelemelerde bulundu, yazarlarla bir araya gelerek etkinliklere katıldı ve organizasyon hakkında bilgi aldı.
Program kapsamında Cemil Kılıç, Saygı Öztürk, Mustafa Balbay ve Dilek Cesur’un söyleşi ve kitap imza etkinliklerine katılan Ercengiz, fuarın gün boyunca canlı ve yoğun bir atmosferde devam ettiğini yerinde gördü. Ziyaret sırasında hem katılımcılarla hem de yazarlarla sohbet eden Başkan, etkinlikleri değerlendirdi.
Başkan Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, “Bugün kitap fuarımızda olağanüstü bir gün daha yaşadık. Cemil Kılıç Hocamız, Saygı Öztürk, Mustafa Balbay ve Dilek Cesur’un söyleşilerine ve imza günlerine katıldık. Ayrıca Mustafa Balbay’ın son kitabında bize de yer vermesi ve yazdıklarımızı yayımlaması bizler için değerliydi. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.