Burdur MAKÜ Spor'da şok eden ayrılık! Ayrılığı böyle duyurdu

Burdur MAKÜ Spor Futbol takımının antrenörü Murat Türker ve ekibi, MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmeler sonucu kendi istekleri doğrultusunda takımdan ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyurdular. Detaylar ve teşekkür mesajları için tıklayın.

Burdur’un MAKÜ Spor Futbol takımı antrenörü Murat Türker, takımdan ayrıldığını sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

 

Türker, yaptığı paylaşımda MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşme sonucu, Kendi kararıyla takımdan ayrıldığını ifade eden Türker, yaptığı paylaşımda “MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile Yapmış Olduğumuz Görüşmeler Sonucu, kendi İsteğimiz Doğrultusunda Ben ve Ekibim Ayrılmış Bulunmaktayız. -Başta Yönetim Kurulu Üyelerine, -Bizimle Beraber Sonuna Kadar Savaşan Oyuncularımıza, -Basın Mensuplarımıza, -Yüreklerini Bizlere Açan, Hiç Bir Zaman Bizi Yalnız Bırakmayan ve Desteğini Bizden Esirgemeyen Taraftarlarımıza ve Burdur Halkına, Teşekkürü Borç Biliriz. MAKÜ Sporun Başarısı İçin Savaşmaya Devam. MAKÜ Spor’a Bundan Sonra Oynayacağı Müsabakaların da Başarılar Dileriz. ” dedi.

 

MAKÜ SporayrılıkMAKÜSPorMurat TürkerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.