Burdur MAKÜ Spor, Gençlerbirliğine zor anlar yaşattı İşte maç sonucu

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Gençlerbirliği, Burdur MAKÜ Spor'u 4-3 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Gençlerbirliği, Burdur MAKÜ Spor'u 4-3 yendi.

Karşılaşmadan önemli anlar

İlk yarıya hızlı başlayan Gençlerbirliği ilk yarıda 2 - 0 'lık üstünlük yakalamış olsa da MAKÜ Spor, 49 ve 75. dakikalarda bulduğu 2 gol ile karşılaşmada 2-2'lik eşitliği sağladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Gençlerbirliği 4'üncü dakikada M. Bostan ile ilk golü buldu. Kısa süre içerisinde 2. golü O. Karakullukcu ile 25. dakikada bulan Gençlerbirliği ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.

Karşılaşmanın 2'nci yarısında turdan vazgeçmek istemeyen MAKÜ SPor, 49'uncu dakika H. Demirok ile skoru 2-1'e getirdi. Dakika 75'de ise sahneye çıkan C. Mercan skoru eşitliyor.

2. yarıda yeniden doğan MAKÜ Spor, 90. dakikada gelen gol ile skoru 2-3'e getirdi. 3. golü ise Gençlerbirliği oyuncusu Y.Demir kendi kalesine attı.

Uzatma dakikalarında maçın heyecanı yükselirken, uzatmaların 4'üncü dakikasında gol atan O. Karakullukcu, skoru eşitledi. Karşılaşmanın kalan kısmında gol gelmedi, mücadele 3-3'lik eşitlik ile tamamlandı.

Karşılaşmada uzatma dakikalarının ilk bölümünde gol gelmedi. Karşılaşma 3-3'lük eşitlikle duraklamaya girdi.

Karşılaşmada 2. uzatma yarısı başladı. 2. uzatma yarısında Gençlerbirliği üstünlük golünü 108. dakikada O. Karakullukcu ile buldu. Gençlerbirliği karşılaşmada 4-3'lük üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, Gençlerbirliği Ankara Eryaman Stadında Burdur MAKÜ Spor'u 4-3 yenerek üst tura çıktı.

MAKÜ SporGençlerbirliğiZiraat Türkiye KupasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.