Burdur Maküspor Deplasmanda Galip! Söke Spor 4-1 Yenildi

Bölgesel Amatör Lig'de Burdur Maküspor, deplasmanda Söke Spor'u 4-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Zekeriya Yasin Aksungur, Ercan Kılıç (2) ve Abdullah Altıntaş'ın golleri ile galibiyet Burdur Maküspor'un oldu.

Burdur Maküspor Deplasmanda Söke Spor'u 4-1 Yendi!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Burdur Maküspor, 18. hafta maçında deplasmanda Söke Spor'u 4-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Güzelçamlı Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Burdur Maküspor hızlı başladı ve ilk yarının 47. dakikasında Zekeriya Yasin Aksungur'un golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Burdur Maküspor, 50. dakikada Ercan Kılıç ile skoru 2-0'a taşıdı.

54. dakikada kırmızı kart gören Söke Spor, 9 kişi kaldı. Bu durum Burdur Maküspor'un işini kolaylaştırdı ve 67. dakikada Ercan Kılıç ile farkı 3'e çıkardı. 81. dakikada Abdullah Altıntaş'ın golüyle skoru 4-0'a getiren Burdur Maküspor, kalesinde gördüğü golle maçı 4-1 kazandı.

Bu galibiyetle puanını 24'e yükselten Burdur Maküspor, haftayı 8. sırada tamamladı. Önümüzdeki hafta ise evinde Irlıganlıspor'u konuk edecek.

MAKÜ SpordeplasmanSöke SporTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.