Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut sahada

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut, 'Halka vekil olarak hizmet etmeye talibiz!' dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili A. Adayı İzzet Akbulut, 'Halka vekil olarak hizmet etmeye talibiz!' dedi.
İl Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği realist konuşmalarla ve yaptığı ziyaretlerle partili partisiz bir çok kesimde adından sıkça söz ettiren, halkın bu yolda takdir ettiği isimlerin başında gelen vekil adayı Akbulut, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Burdur'un tüm ilçelerine giderek vatandaşı ziyaret eden Akbulut, sorun, öneri ve talepleri de yerinde dinleyerek halka vaatlerini anlatıyor. Akbulut konuyla alakalı Halka hizmet etmek için var gücüyle çalıştığını ifade ederek" Hiç kimseyi ötekileştirmeden hiç bir ilçemizi ayırt etmeden bu şehre içimizdeki aşk, heyecan ve gençliğimizin dinamikliği ile hizmet etmeye talibiz." dedi.

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulutİzzet AkbulutCHP Burdur Milletvekili Aday AdayıBurdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.