CHP Burdur İl Başkanı olarak adından söz ettiren İzzet Akbulut, aday adaylığı için istifa etmişti. Akbulut, bugün milletvekili adayı olabilmek için resmi başvuruda bulundu.
Birçok kez başarılı il başkanları listesine giren İzzet Akbulut, hak ettiysek sözleriyle başvuruyu yaptığını duyurdu.
Memlekete fayda verebilmek adına aday olduğunu belirten CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı İzzet Akbulut, " Şiarımız Hak Hukuk Adalet.. Hak ettiysek, Gönüllere girebilmiş isek, Vatana, Millete, Memlekete Siyaset yoluyla faydamız olacak ise nasip olsun, hayırlı olsun! Resmi Başvurumuzu yaptık. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)