Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ten, Gölhisar'da dikkat çeken açıklama

Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada, 'Gölhisar değişim istiyor, birleşerek kazanacağız!" dedi. İşte detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, beraberinde İl ve ilçe örgütü ile birlikte Gölhisar ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, hızlı başladığı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında CHP Burdur Milletvekili adaylarıyla Kemer, Tefenni, Yeşilova, Altınyayla ve Karamanlı ilçelerinin ardından Gölhisar ilçesine de ziyaret etti. Milletvekili adayları, hem parti teşkilatlarından hem de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, vatandaşların gözlerinde sadece değişim arzusu bulunduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde 14 Mayıs seçimlerinin zaferle sonuçlanacağını söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Gümüş, "Biz, kendi içimizde birlik ve beraberliği sağladık. Vatandaşlarımızı da ziyaret ederek beraberliğe davet ediyoruz. Çünkü birlik ve beraberliğin en önemli ve en anlamlı seçimine giriyoruz. İnşallah tüm halkımızla kucaklaşarak 14 Mayıs'taki seçimden zaferle çıkacağız ve ülkemizi içinde bulunduğu zorlu süreçten yine hep beraber çıkartacağız. Yaralarımızı hep beraber saracağız. Atalarımızın kanlarıyla aldığı ve mevcut iktidarın parsel parsel sattığı güzelim ülkemizi hep beraber yöneteceğiz. Çünkü bizim siyasi anlayışımız, tek adam rejimini reddediyor. Bizim siyasi anlayışımız, demokrasiyi önemsiyor, özümsüyor" dedi.

Hülya GümüşCHP Burdur Milletvekili adaylarıİzzet AkbulutSüleyman ErmanTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.