Burdur Mv. Adayı Hülya Gümüş'e ata toprağında güllerle karşılama

Burdur Bucak Kocaaliler Beldesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi açan CHP'de, Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, coşkuyla karşılandı.

CHP Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, coşkulu bir şekilde karşılandı.

Ata toprağı Melli'ye gelen Milletvekili adayı Hülya Gümüş, güllerle karşılanırken, yoğun sevgi ve destek karşısında Milletvekili adayı Gümüş duygulandı.

KOCAALİLER SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Kocaaliler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Milletvekili adayı Hülya Gümüş,Ata toprağı Melli'ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Rahmetli dedem hep şöyle söylerdi gücü önce kendinde arayacaksın, daima ufuklara bakacaksın, hangi mevkiye hangi makama ulaşırsan ulaş özünden çıkmayacaksın. Bende bu toprakların öz evladı olarak Sayın Genel Başkanımızın takdiriyle CHP Burdur milletvekili adaylığım açıklanır açıklanmaz ilk geldiğim yer Kocaaliler oldu. Ve bu vesileyle mübarek ramazan ayının son günü, bayramın habercisi arife gününde yine sizlerle bir aradayız" ifadelerini kullandı.

Coşkulu kalabalık tarafından sözleri sıkça kesilen Hülya Gümüş'e, vatandaşlar "Kocaaliler'in Umudu, Melli Mehmet'in Torunu", "Kadınlar Yanında", "Gençlik Seninle" sloganları ile destek verdiler.

1500 KİŞİ İFTARDA CHP ADAYLARIYLA BULUŞTU

SKM açılışının ardından Kocaaliler Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen iftar yemeğinde 1500 kişiyle buluşan CHP Milletvekili adayları, tek tek vatandaşları selamlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Hülya GümüşCHP Burdur Milletvekili adaylarıİzzet AkbulutSüleyman ErmanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.