Çeltikçi Belediyesi araç filosuna traktör kazandırıldı

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, belediyeye yeni traktörün kazandırıldığını duyurdu.

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde belediyeye yeni traktör kazandırıldı.
Göreve geldiği günden bu yana daha fazla hizmet edebilmek için durmadan çalışan Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, yeni traktörün belediye araç filosuna kazandırıldığını belirterek, traktörün üzerinde poz verdi.
İlçe merkezinde vatandaşın beğenisine sunulan traktörün üzerinde poz veren Başkan Adnan Bilkay, “Şirin ilçemize hizmet etmek için araç garajımızı genişletmeye devam ediyoruz. Çeltikçi'ye kesintisiz hizmet edebilmek adına aldığımız traktörümüz memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Traktörün belediyemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e ve MHP Burdur İl Başkanımız Gültekin Onay'a şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Çeltikçi BelediyesiAdnan BilkayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.