Daire Başkanı Şükrü Yılmaz’dan Rektör Korkmaz'a Ziyaret

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz'ı ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Spor Hizmetleri Müdürü Asil Çakır ve MAKÜ Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mert Nalbant da yer aldı.

MAKÜ Spor Tesislerinde ve Lavanta Tepesi Otelde gerçekleşen antrenör gelişim eğitimleri kapsamında incelemelerde bulunmak ve gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapmak amacıyla gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Korkmaz, konuğuna ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

antrenör gelişim eğitimleriMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiAdem KorkmazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.