Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Spor Hizmetleri Müdürü Asil Çakır ve MAKÜ Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mert Nalbant da yer aldı.
MAKÜ Spor Tesislerinde ve Lavanta Tepesi Otelde gerçekleşen antrenör gelişim eğitimleri kapsamında incelemelerde bulunmak ve gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapmak amacıyla gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Korkmaz, konuğuna ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)