Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Ankara'da Temaslarına devam ediyor

Isparta ili Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Ankara’da temaslarını ve Eğirdir’e gelmesi planlanan yatırımlar için ziyaretlerini sürdürüyor

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK
ANKARA’DA TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR.
 Isparta ili Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK iki gün önce gittiği Ankara’da temaslarını ve Eğirdir’e gelmesi planlanan yatırımlar için ziyaretlerini sürdürüyor.
İlk olarak Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ziyaret eden Belediye Başkanı Veli GÖK   diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte İlçeye gelmesi planlanan yatırımlar için Milletvekilleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın BAK’ı ziyaret ettiler.
Başkan GÖK   Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Daire Başkanı  Ahmet Şahin’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Gök, Eğirdir arşivleri hakkında bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Veli GÖK projelerinin yer aldığı dosyalarla Ankara’daki temaslarını ilgili Bakanlıklar nezdinde sürdürüyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GökMehmet Uğur GökgözOsman ZabunOsman Aşkın BakGençlik ve Spor BakanıTürkiyeIspartaEğirdir (Eğridir)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.