Emrullah Ünal'dan Bucak'a yeni proje! Yer altına alınacak

Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, şehirde görsel kirliliği ortadan kaldırmak ve daha temiz bir çevre sunmak için çöp konteynırlarını yer altına alma projesini açıkladı.

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, yeni dönemde çöp konteynırlarını yer altına alma projesini açıkladı. Ünal, bu projenin görsel kirliliği ortadan kaldıracağını, yer tasarrufu sağlayacağını ve daha temiz bir çevre sunacağını söyledi.

Görsel Kirliliğe Son:

Yer üstünde bulunan çöp konteynırları, şehirlerin görsel estetiğini bozuyor. Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın yeni projesi ile çöp konteynırları yer altına alınarak, şehir daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Yer Tasarrufu:

Yer altı konteynerleri, yer üstünde kapladıkları alandan daha az yer kaplar. Bu sayede şehir merkezlerinde park yeri ve yeşil alan gibi ihtiyaçlara daha fazla yer ayrılabilecek.

Daha Temiz ve Hijyenik Bir Ortam:

Yer altı konteynerleri, çöplerin kokmasını ve yayılmasını engeller. Ayrıca, haşerelerin ve kemiricilerin çöplere ulaşmasını da zorlaştırır. Bu sayede daha temiz ve hijyenik bir çevre sağlanacaktır.

Yer altına alınacak

Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, projenin önemini şu sözlerle vurguladı: "Yeni dönemde çöp konteynırlarını yer altına almaya başlayacağız. Bu projemiz ile görsel kirliliği ortadan kaldıracağız. Yer altı konteynerleri ile hem yer açısından tasarruf edeceğiz hem de sağlık açısından daha temiz ve hijyenik bir ortam sunacağız."

Emrullah ÜnalprojeYER ALTI ÇÖP KONTEYNERİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.