'Göçmen Penguenler' Çocuk Tiyatrosu Miniklerle Buluştu

Burdur Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin hazırladığı 'Göçmen Penguenler' adlı çocuk tiyatrosu Bucak Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelendi.

Burdur Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri tarafından “Göçmen Penguenler” adlı çocuk tiyatrosu sergilendi.

Çocuk Tiyatrosu 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Bucak Kültür Merkezinde ilçemizdeki okul öncesi öğrencilerine ücretsiz olarak gösterime sunuldu.

"Göçmen Penguenler Çocuk Tiyatrosu" nun metni Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğretmenleri Emine EROĞLU ve Zeynep Betül KOÇAK tarafından hazırlanmış ve gösterime sunulmuş özgün bir eserdir. Kostüm ve dekor yine  alan öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanmıştır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri 2 gün toplamda 8 seans ilçemizde 1600 okul öncesi öğrencisi ile bir araya gelerek onlara eğlenceli anlar yaşatmışlardır. Etkinlik ile ilçemiz okullarında ki tüm okul öncesi kademesi öğrencilerinin sanatsal etkinliklere kolayca erişimini sağlamak ve çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğrencilerinin sanatsal becerilerini geliştirerek, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

Göçmen Penguenlerçocuk tiyatrosutiyatrominikBucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.