Gölhisar ilçemiz eski kaymakamlarından Kemal Ceber RİZE Valiliğine Hüseyin Kürşat Kırbıyık strateji geliştirme başkanlığına atadılar

GÖLHİSAR İlçemizde bir dönem kaymakamlık görevini başarılarla ifa etmiş olan Kemal Ceber, değişik görevlerden sonra 21 Haziran 2017 tarih ve 30103 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Karabük Valiliği’ne atanmıştı.

GÖLHİSAR İlçemizde bir dönem kaymakamlık görevini başarılarla ifa etmiş olan Kemal Ceber, değişik görevlerden sonra 21 Haziran 2017 tarih ve 30103 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Karabük Valiliği’ne atanmıştı. Bu tarihten bu yana görevini sürdürmekte olan Ceber’in Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla Rize Valiliğine atandığı açıklandı.

Kemal Ceber, 1994 yılında kaymakam adayı olarak başladığı mülki idare amirliğinde; sırasıyla Burdur-Karamanlı, Tunceli-Hozat, Burdur-Gölhisar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştu.

ESKİ GÖLHİSAR KAYMAKAMI MÜLKİYE MÜFETTİŞİ HÜSEYİN KÜRŞAT KIRBIYIK STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINA ATANDI

İlçemizde 2009 yılında Gölhisar kaymakamı olarak bir çok başarılı hizmetlere imza atmış, sonrası Sarıgöl Kaymakamı olarak atanan Hüseyin Kürşat KIRBIYIK, 18 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile mülkiye müfettişi olmuştu.

1978 yılında Konya’nın Beyşehir ilçesinde doğan Kırbıyık, ilk, orta ve lise eğitimini Seydişehir’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1999 yılında mezun olan Kırbıyık, Rize’nin Güneysu ve Karaman’ın Kazım Karabekir ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’nin başkenti Londra’da 6 ay eğitim alan Kırbıyık, Altınyayla ve Gaziantep’in Nurhak ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı. 18 Ağustos 2009 tarihinde Gölhisar Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Mülkiye Müfettişliği’ni kazanması ve 18 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazete’de çıkan atama kararı ile görevine resmen atanması sebebiyle 28 Haziran 2013 tarihinde Gölhisar Kaymakamlığı görevinden ayrılmıştı.

18 Haziran 2013 tarihinden bu tarafa Mülkiye Müfettişliği görevini sürdüren Kırbıyık, Cumhurbaşkanı kararıyla Strateji Geliştirme Başkanlığına atandığı açıklandı.

Böylesi önemli görevlere getirilen, ilçemize büyük ve kalıcı hizmetlerde bulunan iki başarılı bürokratımızı da tebrik ediyor, yeni vazifelerinde üstün başarılar temenni ediyoruz.

GÖLHİSAR GÜNDEM

Gölhisar KaymakamlıkHüseyin Kürşat KırbıyıkTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.