Hemşehrimiz Kadıoğlu'ndan memleketinde Burdur Ekonomisi Sunumu

Burdur Bucaklı hemşehrimiz İYİ Parti ekonomi kurmaylarından Özcan Kadıoğlu, Burdur'da ekonomi içerikli bir sunum yaparak kamuoyu ile paylaştı.

İYİ Parti ekonomi kurmaylarından hemşerimiz Özcan Kadıoğlu, dün şehrimizde ekonomi içerikli bir sunumu Burdur kamuoyu ile paylaştı. Ekonomi, rakamlar, veriler üzerine yaptığı araştırmalar ve kıyaslamalı özel çalışmalarıyla tanınan Kadıoğlu, çalışmalarını Burdur basınına da aktardı.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, düzenlediği basın toplantısında Burdur ekonomisi sunumu gerçekleştirdi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Özcan Kadıoğlu, Özeren Otel’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında katılımcılara Burdur ekonomisi hakkında sunum yaparak bilgiler verdi. Kadıoğlu, sorulan sorulara da cevaplar verdi.

Toplantıya Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, İYİ Parti İl Yönetimi ve teşkilat başkanları ile basın mensupları katıldı.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, toplantıda ilk olarak özgeçmişi hakkında bilgi vererek kendini tanıttı. Özcan Kadıoğlu, konuşmasının devamında Burdur ekonomisi hakkında sunum yaptı. Burdur ekonomisini kalkındıracak sektörler ve İYİ Parti’nin gerçekleştireceği atılımlar hakkında bilgi veren Özcan Kadıoğlu, ekonomi tavsiyelerinde bulundu.

Burdur ekonomisinin canlanması için tavsiyelerde bulunan Özcan Kadıoğlu, sunumunun sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

burduryenigün

Özcan KadıoğluİYİ Parti BurdurFaruk ErkanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.