Miting boyunca vatandaşlar sık sık “Ne mutlu Türk’üm diyene” sloganları atarken, ellerinde Cumhuriyet, adalet ve şehitlere yönelik mesajların yer aldığı pankartlar taşıdı.
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında Avrupa Birliği ile ilişkilerden göç politikalarına, beyaz et sektöründen öğretmenlerin taleplerine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu
İYİ Parti, öğretmenlerin çalışma koşulları, karşılaştıkları hak kayıpları ve eğitim kurumlarında yaşandığı belirtilen mobbing iddialarının kapsamlı şekilde incelenmesini talep etti.
Kavuncu, seçimlerin yenilenmesine yönelik değerlendirmelerin “kanunun ruhuna aykırı” olduğunu savunarak, “Türkiye bu kafayla yönetilemez. Bu anlayış ülkeyi uçurumun eşiğine sürükler” dedi
Çalıştaya Mansur Yavaş da katıldı. Dervişoğlu, etkinliğin yalnızca parti içi bir faaliyet olmadığını belirterek, hukukun toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren ortak bir değer olduğunu söyledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’deki kurultay tartışmalarına yönelik "Dahil değiliz" sözlerini eleştiren Dervişoğlu, iktidarı ve yargıyı ana muhalefet partisinin iç işlerine müdahale etmekle suçladı
Dervişoğlu, Türkiye'nin ekonomik kriz, hayat pahalılığı, işsizlik ve güvenlik sorunları gibi temel meselelerinin gündemden düşürülmeye çalışıldığını söyledi
Türkiye’nin içinden geçtiği siyasi ve küresel süreci değerlendiren Dervişoğlu, siyaset kurumunun yeniden itibar kazanması gerektiğini belirterek, akademinin yalnızca bir eğitim programı değil, aynı zamanda siyasi sorumluluk ve devlet ciddiyeti kazandırma hedefi taşıdığını söyledi.
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan TBMM Grup Toplantısında Sert Mesajlar
İYİ Parti Sözcüsü, Parlamento İle İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Başkanlık Divanı Toplantısı bitiminde partisinin genel merkez binasında gündeme dair basın toplantısı düzenledi
İmamoğlu’nun Anne ve Babasını Ziyaret eden Dervişoğlu, "İmamoğlu ailesinin yalnız olmadığını göstermek amacıyla buradayım"
İYİ Parti Genel Merkezi’nde geniş katılımlı ziyaret trafiği yaşandı. Program boyunca birlik, beraberlik ve siyasi nezaket mesajları ön plana çıktı.
Dervişoğlu, vatandaşların mutsuzluk ve umutsuzluk içinde olduğunu belirterek, “Bu bayram gününün yüzü suyu hürmetine insanlaşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı
Başkan Dervişoğlu, düzenlediği toplantıda; Türkiye’nin siyasi atmosferine, hukuk sistemine ve muhalefete yönelik gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 38’inci Olağan Kurultayı hakkında verilen kararın ardından CHP Genel Merkezi’nde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmenin ardından iki lider ortak basın açıklaması yaptı.
Dervişoğlu, kararın yalnızca CHP’yi değil, Türkiye’nin çok partili demokratik düzenini ve millet iradesini hedef aldığını belirterek, yaşanan süreci “demokrasiye karşı kalkışma” olarak değerlendirdi
Burdur’da İYİ Parti teşkilatında devir teslim töreni düzenlendi. Delegelerin tercihiyle seçilen yeni İl Başkanı Nazif Aktürk, görevi devralarak kapsayıcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, 5. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananları ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na tebriklerini iletti. Altındal, Meral Akşener'e de teşekkür ederek yeni hayatında sağlık ve huzur diledi.
İYİ Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Namık Kemal Özkan, belediye meclisi üye aday listelerini açıkladı. Özkan ve Altındal, "Bu listeyle Burdur'da değişimin ve umudun sesi olacağız." dedi.
İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı, yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Namık Kemal Özkan'ın yerine Yusuf Altındal'ın il başkanlığına atanmasını açıkladı. Parti, yeni döneme güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyor.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Burdur Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklandı. Özkan, Burdur'u "yavaş şehir" anlayışıyla gelişmesinin engellendiğini belirterek, Burdur'u "hızlı şehir" yapmayı vaat etti.
İYİ Parti Burdur İl Yönetim Kurulu'ndan 15 kişinin istifası, partide ciddi bir krize işaret ediyor.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan'ın, istifa eden 15 isim tarafından eleştirilmesiyle birlikte partide kriz yaşandığı öne sürülüyor.
Genel seçimlerde Burdur'da büyük oy kayıpları yaşayan İyi Parti'de görevden almalar sürüyor. Yeşilova İlçe Başkanı'nın görevden alınmasının ardından parti içinde kriz büyüyor.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü Burdur'a resmi bir ziyarette bulunacak. İşte detaylar...
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak İlçesi 15 Temmuz Ortaokulunda oyunu kullandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde 13 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da İYİ Parti mitingi düzenlenecek.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, seçim çalışmalarını Bucak Organize Sanayi Bölgesinde sürdürdü. İşte detaylar...
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, birçok hizmetin gerçekleşmesinde katkıda bulunduğunu gösteren çalışmaları vatandaşlar ile paylaşıyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, birçok hizmetin gerçekleşmesinde katkıda bulunduğunu gösteren çalışmaları vatandaşlar ile paylaşıyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret etti.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez bugün sanayi esnafı ziyaretlerinin ardından hastane bölgesinde Eczacı ve medikalcilere ziyaretlerde bulundu.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez ve Parti teşkilatları bugün Bucak ilçesinde Sanayi esnaflarını ziyaret etti.
İYİ Parti milletvekili adayı Safa Sönmez yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Elsazı köyünde vatandaşlarla buluştu.
Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, 1 Mayıs işçi gününde emekçileri de unutmadı.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur Bucak'ta köy ziyaretlerini durmadan yorulmadan sürdürüyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur Bucak Alkaya Köyü ziyaretinde, köyde elektriğin olmaması üzerine yetkililere verdi veriştirdi.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, seçim çalışmalarını Burdur Bucak köylerinde sürdürüyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak ilçesinde STK'ları ziyaret etti. İşte detaylar...