Hisarcıklıoğlu Burdur Standını Ziyaret Etti

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, bu yıl 10'ncusu gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'in açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından gerçekleşti.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, bu yıl 10’ncusu gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından gerçekleşti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, BAKA tarafındam desteklenen Burdur Valiliği, Burdur Belediye Başkanlığı, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kocaaliler Belediyesi ortak standını ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti Borsa Meclis Başkanımız Hikmet Çangır, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Yönetim Kurulu Üye Cengiz Gürcan, Meclis Üye Süleyman Candan ve Genel Sekreterimiz Naile Küçükkepeci Ergün karşıladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na, İlimizin yöresel ürünleri olan ceviz ezmesi, melli inciri, üzüm, haşhaş helvası, sahlep, kapari çayı, lavanta çiçeği ve sipsi şekeri ikram edilirken, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp tarafından Burdur Ticaret Borsası adına yörük halk çalgısı olan Cura hediye edildi.

YÖREXYöresel Ürünler FuarıAntalya Ticaret BorsasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.