Hülya Gümüş, çocuklarla satranç buluşmasında! Destek sözü verdi

Hülya Gümüş, ilçenin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarla satranç buluşmasında bir araya geldi. Satranç oyunu öğrenen çocuklara, genç sporculara destek sözü verdi.

Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, ilçenin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarla keyifli bir buluşmaya imza attı. Hülya Gümüş, satranç oyununu öğrenen çocuklarla bir araya gelerek, eğitim ve sporun birleşim noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Hülya Gümüş, çocukların satranç öğrenerek zihinsel gelişimlerine katkı sağlamalarının yanı sıra ilçeye de değer katacaklarına inanıyor. Buluşma esnasında yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik yatırımlarımız devam edecek. Satranç, sadece bir oyun değil, strateji, planlama ve problem çözme becerilerini geliştiren bir spor dalıdır. Bu nedenle, ilçemizin genç beyinlerini satrançla buluşturarak, onların gelişimine katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Belediyeden Destek Sözü: Ulusal ve Uluslararası Arenada Sponsorluk

Bucak Belediyesi olarak çocukların sporla buluşmasına her zaman destek vereceklerini vurgulayan Hülya Gümüş, özellikle satranç sporuna ilgi gösteren genç yetenekleri ulusal ve uluslararası turnuvalarda temsil edeceklerini ifade etti. Başkan adayı Hülya Gümüş, "Bucaklı genç sporcularımıza belediye olarak sponsor olacak, onların başarılarına ortak olacağız. İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için ellerinden gelen desteği sağlayacağız. Sporun birleştirici gücüyle, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine aracı olacağız" diye konuştu.

Bucaklı çocukların satrançla tanıştığı bu özel buluşma, Hülya Gümüş'ün ilçe gençliğine verdiği önemi ve sporla eğitimin bir araya geldiği vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.

Hülya GümüşçocuklarsatrançbuluşmadesteksözTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.