İl Müftüsü Enver Türkmen, Hafızlık Projesi Açılış Programına Katıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi ile Burdur İl Müftülüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Hafızlık Projesi açılışı yapıldı.

Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi ile Burdur İl Müftülüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Hafızlık Projesi açılış programına katıldı.

MAKÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen açılış programına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Karaca, İl Müftü Yardımcısı Fatıma Ekiz, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İl Müftüsü Türkmen, öğrencilere hafızlığın önemini anlatarak, hafızlığın zor bir meslek olduğunu ancak bu zorlukla birlikte çok da değerli bir meslek olduğunu vurguladı. Türkmen ayrıca hafızlık projesine katılan öğrencilere müftülük olarak burs imkânı sağlayacaklarını da belirtti.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ise İl Müftüsü Enver Türkmen’i MAKÜ’de ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Burdur hafızlık projesiEnver TürkmenAdem KorkmazMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.