İlk Ziyaret AK Parti’den

AK Parti, ilk adımı atarak, Başkan Ercengiz’i ziyaret etti

AK Parti, ilk adımı atarak, Başkan Ercengiz’i ziyaret etti

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret eden AK Parti Heyeti, İçme Suyu Arıtma ve İleri Atıksu Arıtma Tesisi, Burdur Gölü çalışmaları, Kentsel Dönüşümler ve Cumhuriyet Meydanı projesi konularında fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde gerçekleşmeyen ziyarette, AK Parti Heyeti, ilk adımı atarak, Başkan Ercengiz’e ziyarette bulundu. Ziyarette, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik ve beraberindeki heyet, Başkan Ercengiz’le yatırımlarla ilgili gelişmeleri görüşerek, İçme Suyu Arıtma ve İleri Atıksu Arıtma Tesisi, Burdur Gölü çalışmaları, Kentsel Dönüşümler ve Cumhuriyet Meydanı projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ali Orkun Ercengizak parti burdurVolkan Mengimurat akbıyıkhüseyin okanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.