İŞKUR 50 Bin TL hibe desteği ile engelli kadın vatandaşın hayatına dokundu

İŞKUR Burdur, verdiği hibe destekleri ile hayatlara dokunmaya devam ediyor. Desteklemeden yararlanan Engelli kadın 18 Adet Küçükbaş Hayvan İle Hayvancılığa Başlayacak

İŞKUR Burdur, verdiği hibe destekleri ile hayatlara dokunmaya devam ediyor. Desteklemeden yararlanan Engelli kadın 18 Adet Küçükbaş Hayvan İle Hayvancılığa Başlayacak
‘’Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, Nezihat KAZAN’ın İŞKUR'a sunmuş olduğu projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşmesi imzalanan, Burdur’un Kozluca Köyü’nde ikamet eden Nezihat KAZAN, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 18 Küçükbaş hayvan ile hayvancılığa başlayacak.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Nezihat Hanım’ın sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 18 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır Nezihat Hanım, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Nezihat KAZAN’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Nezihat KAZAN’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.
Nezihat KAZAN, kendisine sağlanan imkan sayesinde, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.

 

işkur Burdur engelli desteğiİŞKUR BurdurBurdur İŞKURYunus Emre AkalınTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.