İŞKUR Burdur, Gürok firması ile iş arayanları buluşturdu

Burdur İŞKUR, her zaman olduğu gibi işverenle iş arayanları buluşturmaya devam ediyor. Yakında faaliyete geçecek olan işletme ile iş arayanlar İŞKUR aracılığıyla bir araya geldi

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak Türkiye’nin en büyük özel sektör grupları arasında yer alan, Burdur’da Eylül ayında Doğal Maden Suyu Şişeleme ve Cam İçecek Şişesi İmalatı alanında faaliyete geçecek olan Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş. firmasının teknik personel talebi doğrultusunda Kurumumuza kayıtlı iş arayanlarımızla toplu iş görüşmesi gerçekleştirildi.

İş arayan vatandaşların iş hayatlarına girişlerini kolaylaştırmak, üretimde yer almalarını sağlamak, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikli iş gücünü oluşturmak amacıyla ilimizde iş arayanlara yönelik çalışmalar yapılarak bireysel ve toplu görüşmeler ile işverenlerin talepleri doğrultusunda istihdam noktasında destek sağlanmaktadır.

İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, firmanın çalışmaları hakkında bilgi alarak, işveren temsilcilerine Teşvikler, İşbaşı Eğitim Programı ve Üretim Sürecine Katılım Programı (ÜSKAP) hakkında bilgi verdi.
İş arayan ve işveren buluşmasına katılan Gürok Firması yetkilileri ise “Kısa zamanda birçok iş arayan ile görüşme yapma şansımız oldu. Bu çalışma sayesinde personel ihtiyacımızı çok kısa sürede karşılamış olacağız. İŞKUR’a titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

İŞKUR BurdurBurdur İŞKURYunus Emre AkalınTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.