Karamanlı'da eğitimde engelleri kaldıran örnek davranış

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hastalığı nedeniyle okula gidip gelme sorunu yaşayan 1. sınıf öğrencisini, öğretmeninin gayreti ile okuma yazmayı hızla ilerletti.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hastalığı nedeniyle okula gidip gelme sorunu yaşayan 1. sınıf öğrencisini, öğretmeninin gayreti ile okuma yazmayı hızla ilerletti.

Karamanlı Nimet Güvener İlkokulu 1-A sınıfı öğrencisi Bülent Erturgut, "Akdeniz Ateşi" hastalığı okula gidip gelmede sorun yaşaması nedeniyle, sınıf öğretmeni Naciye Selimoğlu minik öğrencisini yalnız bırakmadı. Okuldaki eğiminden hastalığı nedeniyle mahrum kalan Bülent Erturgut, öğretmeni tarafından evine ulaştırılan ödevleri yaparak okuma yazma konusunda hızlı bir ilerleme kat ederek, okuma yazmaya başladı.

Öğretmen Naciye Selimoğlu ve Erturgut ailesinin işbirliği ile 1. sınıf öğrencisi Bülent, zor süreçte eğitiminden mahrum kalmadı.

Bu durumun engel durumuna bakılmaksızın herkesin eğitim hakkından yararlanabileceğinin en güzel örneği olduğunu belirten Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen, beraberin Nimet Güvener İlkokulu sınıf öğretmeni Naciye Selimoğlu ile birlikte, Bülent Erturgut'u evinde ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÖKMEN Eğitimde bu örnekte olduğu gibi özveriyle her engelin aşılabileceğini belirterek, Okuma yazmaya geçmesinden dolayı Öğrenci Bülent Erturgut ile ailesini ve gösterdikleri özveriden dolayı Öğretmen Naciye Selimoğlu’nu tebrik etti.

1. sınıf öğrencisi Erturgut'a Sınıf öğretmeni Naciye Selimoğlu tarafından hediye verildi.

Karamanlı İlçe Milli Eğitim MüdürlüğüMehmet GökmenTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.