Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde doğalgaz altyapı çalışmaları resmen başladı. Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim sürecinde verdikleri doğalgaz sözünü hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Başkan Delen, “Beldemizin geleceği adına önemli bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğalgaz altyapı çalışmalarımız başladı, ekipler sahada ve çalışmalar hızla ilerliyor” ifadelerini kullandı.
Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan altyapı çalışmalarının ardından Kocaaliler’de yaşayan vatandaşların modern, konforlu ve çevreci bir enerji kaynağı olan doğalgaza kavuşacağı bildirildi.
Açıklamasında projeye destek verenlere de teşekkür eden Delen, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı ile İlçe Başkanı Osman Taşkın’a katkılarından dolayı teşekkür etti.