KORKUTELİ BELEDİYESİNE BAKANLIKTAN MOBESE İÇİN 500 BİN HİBE

Geçtiğimiz hafta Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek Korkuteli ilçesindeki köylerin güvenliği için MOBESE çalışmaları için Bakanlıktan yardım aldı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan İŞLEK

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan  Korkuteli Belediye Başkanı  Ömer İşlek  Korkuteli ilçesindeki köylerin güvenliği için MOBESE  çalışmaları için Bakanlıktan  yardım aldı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından  açıklamada bulunan  Başkan İŞLEK  “Değerli Korkuteliler; Akparti Korkuteli ilçe başkanı Sayın Kemal Sancaktar ile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Beyefendi’yi Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman BAŞKAN eşliğinde ziyaret ettik. 52 köyümüzün güvenliği açısından giriş ve çıkışlarına yapmayı planladığımız ve 2 ay önce projesini bitirdiğimiz MOBESE sistemi için kendisinden destek istedim.Çok şükürler olsun ki Sayın Bakanımız hemen talimatlarını verdi ve bu hafta içerisinde ilçemize gönderilmek üzere 500.000 TL ( Eski para ile 500 milyar) projemize hibe katkısı sundu. Bizlerde önümüzdeki hafta köylerimizin Kamera sistemleri ile ilgili hemen çalışmalarımıza başlıyoruz. Sizlerin huzurlarında başta İçişleri Bakanımız olmak üzere milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım .Takdir sizin Hüküm Allahındır. “Az Laf,Çok İş…” dedi.

 

KORKUTELİ BELEDİYESİTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.