Kuzköy Muhtarlığından Aşure Etkinliği

Çeltikçi ilçesinin Kuzköy köyünde Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. Kuzköy köyü muhtarlığı tarafından organize edilen etkinlikte toplanma alanında vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Çeltikçi ilçesinin Kuzköy köyünde Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. Kuzköy köyü muhtarlığı tarafından organize edilen etkinlikte toplanma alanında vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Kuzköy Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Aşure ve Keşkek ikramı etkinliğine Çeltikçi İlçe Kaymakamı Eda Nur Yurt , Çeltikçi İlçe Yazı İşleri Müdürü Özgül Şen , İlçe Jandarma Komutanı Hakan Bilben , İlçe Müftüsü İsa Topuz , Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel , Chp İlçe Başkanı Mehmet Şengil, Korkuteli Dal Mantar A.ş yönetim kurulu başkanı Yüksel Dal , Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Köy Muhtarları ve vatandaşlar katıldı . 

Kuzköy Muhtarı İsmail Çetin Muharrem ayı dolayısıyla köylülerle ortaklaşa aşure kaynattıklarını belirterek, etkinlikte emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Çetin yaptığı açıklamada, " Tıpkı aşure tatlısında bir araya gelen farklı nimetlerin aynı ortak tada katkı sağladıkları gibi milletimiz asırlardır sürdürdüğü gelenekle birlikte yaşamanın gereği olarak tek dil, tek vatan, tek bayrak düsturuyla sevinç ve tasayı, muhabbet ve meşakkati paylaşmaya devam edecektir. Allah kabul etsin. Emeği geçen tüm köylülerimize teşekkür ederiz ." dedi.

Çeltikçi kuzköy aşure etkinliğiçeltikçi kuzköyTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.