MAKÜ'de öğrenci toplulukları bilgilendirme toplantısı yapıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrenci toplulukları, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için bilgilendirildi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy da katıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy üniversitesi (MAKÜ) öğrenci toplulukları 2023-2024 eğitim öğretim yılı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Acar, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Süleyman Yarar, SKS Kültür Şube Müdürü Kubilay Çakır ile aktif olarak faaliyet gösteren topluluk akademik danışmanları ve öğrenci temsilcileri katıldı.

SKS Kültür Şube Müdürü Kubilay Çakır öğrencilere toplulukların düzenleyecekleri etkinliklerde dikkat etmeleri gerekenler ve web sitesi hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra öğrencilere İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı başkanlığında görev yapan Psikolog Burak Üstün tarafından sağlıklı hayat merkezi hakkında bilgiler verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy toplantıya katılan akademik danışmanlara ve öğrencilere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Toplantı, topluluk danışmanlarının ve öğrenci temsilcilerinden gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

MAKÜöğrenci topluluğubilgilendirmetoplantıburdur mehmet akif ersoy üniversitesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.