MAKÜ Rektörü Adem Korkmaz'dan istifa açıklaması

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, istifasına dair açıklamada bulundu. İşte haberin detayları...

Burdur'da aday adaylığı için uzun süredir kulislerde adı geçen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, görevinden istifa etti.

2 dönemdir MAKÜ Rektörü olarak görev yapan Adem Korkmaz, üniversitede birçok çalışmanın gerçekleşmesi için büyük uğraşlar vermesinin ardından, bugün yapılan Senato toplantısı ile görevinden ayrıldı.

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı olması beklenen Prof. Dr. Adem Korkmaz'dan kısa süre önce istifasına dair bir açıklama geldi.

Görevinden Türkiye'ye farklı alanlarda da hizmet edebilmek için ayrıldığını belirten Prof. Dr. Adem Korkmaz yaptığı açıklamada, " Sekiz yıl boyunca yürüttüğüm rektörlük görevimden ülkemize farklı alanlarda da hizmet edebilmek amacıyla ayrılıyorum. Şüphem yoktur ki, Üniversitemiz bugüne kadar gösterdiği başarıları bundan sonra da aynı heyecan ve şevkle devam ettirecek ve daha büyük projelere imza atacaktır. " ifadelerini kullandı.

Adem KorkmazAK Parti Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.