Melli Mehmet'in torunu Hülya Gümüş'ten atağı toprağı Melli'ye ziyaret

CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, dün Burdur'da yapılan aday tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini ata toprağı olan Melli'ye yaptı.

Seçim çalışmalarını aday adayı olduğu ilk günden itibaren aralıksız ve yoğun bir tempo ile gerçekleştiren CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, dün Burdur'da yapılan aday tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini ata toprağı olan Melli'ye yaptı.

Aslen Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nden olan ve bölge halkı tarafından yakından tanınan ve sevilen isim Melli Mehmet'in torunu Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, beldeyi ve Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe'yi ziyaret etti.

Özkarasekiden Bucak’a yerleşen Dedesi Mehmet Gümüş’ün, Melli Mehmet namıyla Bucak’ta tanındığını belirten Aday Hülya Gümüş; “Rahmetli Dedemin bana ve aileme bıraktığı mümtaz bir isim var. Melli Mehmet ismiyle Rahmetli dedem yardımseverliğini, dayanışmacı ruhunu ve kuvvetli aile bağını bizlere bir miras olarak bırakma gayretindeydi. Bunun için Melli’nin ben de hem maddi hem manevi bir karşılığı var. Melli Bölgesi coğrafi olarak Kocaaliler Beldesinden daha geniş bir alan. Ancak günümüzde Melli deyince akla ilk gelen yer Kocaaliler Beldemiz olduğu için ilk ziyaretimi buraya gerçekleştirdim. Sağolsunlar beldemizdeki hemşerilerim beni içtenlikle karşıladı” şeklinde konuştu.

Başkan Selahatdin Gökçe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hülya Gümüş’e Burdur Milletvekili Adaylığı yolunda başarılar diledi.

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e Melli ziyaretinde CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Bucak Kadın Kolları Başkanı Tutku Ay ve CHP Bucak Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Hülya GümüşCHP Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.