Meral Öksüz, çocuklara sevgi dolu bir dokunuş yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, engelli ve koruma altındaki çocuklarla buluşarak onlara sevgi dolu bir dokunuş yaptı.

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, engelli ve koruma altındaki çocuklarla buluşarak onlara sevgi dolu bir dokunuş yaptı.

MERAL ÖKSÜZ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ VE ÇOCUK EVİNE ZİYARETTE BULUNDU ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz 'ün eşi Meral Öksüz , Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren kurumları ziyaret ederek, çocuklarla buluştu.

İlk olarak Merkeze bağlı Askeriye Köyü'nde hizmet veren "Burdur Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni" ziyaret eden Meral Öksüz gerçekleştirdiği ziyarette merkezde kalan 28 çocuğumuzla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Çocuklarla birlikte zaman geçirerek hediyeler takdim eden Öksüz, kurum yetkililerinden merkezde çocuklara yönelik sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Meral Öksüz programının devamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren 6-9 yaş arası kız çocuklarının kaldığı Çocuk Evi'ne ziyarette bulundu.

Ziyareti sırasında çocuklarla keyifli vakit geçiren Meral Öksüz, hediye sürprizlerle onları sevindirdi. Bir süre kızlarla sohbet ederek, dersleri ve okulları ile ilgili bilgiler aldı.

Meral Öksüzçocuklarengelli çocuklarBurdur ValiliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.