MHP Li Vekil Hilmi Durgun'dan Korkuteli ilçesine Müjde

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde

HAYIRLI OLSUN KORKUTELİ
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Korkuteli’nin taşkınlardan korunması amacı ile; Antalya - Korkuteli Akyar Mahallesi Süt Deresi Yukarı Havza Tedbirleri Sözleşmesi 05.02.2024 tarihinde imzalanmış olup, yer teslimi 15.02.2024 tarihinde yapılarak işe başlanacaktır.
Sözleşmesine göre 22.10.2024 tarihinde tamamlanacak olan işin ihale bedeli 8.556.000 TL’dir.
İş kapsamında; Boğaz Deresi üzerinde 5,00 Tersip Bendi -1, Süt Deresi üzerinde Tersip Bendi -2, Geriz Deresi Tersip bendi -3, Geriz Deresi üzerinde Tersip Bendi -4, ve Yaran Deresi üzerinde Tersip Bendi -5 inşa edilecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, “Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekilimiz Sayın Hilmi Durgun beyin, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı bey ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Korkuteli’nin taşkınlardan korunması amacı ile; Antalya - Korkuteli Akyar Mahallesi Süt Deresi Yukarı Havza Tedbirleri
Sözleşmesi 05.02.2024 tarihinde imzalanmış olup, yer teslimi 15.02.2024 tarihinde yapılarak işe başlanacaktır.
Sözleşmesine göre 22.10.2024 tarihinde tamamlanacak olan işin ihale bedeli 8.556.000 TL’dir.
İş kapsamında; Boğaz Deresi üzerinde 5,00 Tersip Bendi -1, Süt Deresi üzerinde Tersip Bendi -2,
Geriz Deresi Tersip bendi -3, Geriz Deresi üzerinde Tersip Bendi -4 ve Yaran Deresi üzerinde Tersip Bendi -5 inşa edilecektir. Sayın vekilimize ilçemize ilişkin çalışması için hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MHP Antalya Milletvekili Hilmi DurgunKorkuteli haberleriAntalya haberleriTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.