Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE’den Tam Destek

TFF Bölgesel Amatör Ligi' nde bu sezon Burdur' u temsil edecek şehrimizin güzide takımı Bucak OĞUZHAN SPOR ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Takımı.

TFF Bölgesel Amatör Ligi’ nde bu sezon Burdur’ u temsil edecek şehrimizin güzide takımı Bucak OĞUZHAN SPOR ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Takımı yani kısaca OĞUZHAN SPOR ve MAKÜSPOR’ a yeni dönemde Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı olarak başarılar dileriz. Her şeyden önce fair-play in yüksek olduğu, saygının sevginin ve sporun kazanacağı bir sezon temenni ediyoruz. İnşallah Bucak OĞUZHAN SPOR ve MAKÜSPOR’ a yapılan yatırımlar ve sarfedilen özveriler karşılığını bulacaktır. Bu bağlamda bizde taşın altına elimizi her zaman koymaya hazırız. İnşallah Bucak OĞUZHANSPOR ve MAKÜSPOR’ u daha güzel yerlerde göreceğiz. Her şey Burdur için. Tüm Teşkilatlarımız tüm maclarda stadyumda ve destegımız sonsuz olacaktır.

Hikmet ÖKTE

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı

Bölgesel Amatör LigiMAKÜSPORMilliyetçi Hareket PartisiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.