Mimoza Çiçekçilik Bucak'ta Hizmetinizde %20'ye Varan İndirimleri Kaçırmayın!

Burdur'un Bucak İlçesi bulunan Mimoza Çiçekçilik, Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı üzerinde dualarla hizmete açıldı.

Burdur'un Bucak İlçesi bulunan Mimoza Çiçekçilik, Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı üzerinde dualarla hizmete açıldı.

Genç Girişimci Emine Çetiner tarafından Bucak'a kazandırılan Mimoza Çiçekçilik, hizmete açıldı.

Ramazan Selen Bulvarı üzerinde bulunan işletmenin açılışına, Bucak belediye başkanvekili Osman Tolunay, bucak esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Yusuf Erdoğdu, bucak belediye meclis üyesi iyi parti  grup sözcüsü Fuat şan, saadet partisi ilçe başkanı Osman Kızıltan ve davetliler katıldı.

Edilen duanın ardından kurdele kesimi ile Mimoza Çiçekçilik hizmete başladı.

Açılış sonrasında misafirler işletmeyi gezerek, sergilenen çiçekleri incelediler.

Açılışa özel %20'ye varan indirimleri kaçırmamak için hemen Mimoza Çiçekçiliği arayarak sipariş verebilirsiniz.

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Mimoza Çiçekçilik İşletme Sahibi Emine Çetiner, "  Uzun zamandır girişimde olarak bucak halkına hizmet vermek istiyordum. Eksikliğini düşündüğüm ve Bucak'ta bir farklılık oluşturmak için çiçeklerle aramın iyi olması nedeniyle Mimoza Çiçekçilik adı altında hizmet vermek için yola çıktım. Hemşehrilerimize en güzel, her zevke hitap eden çiçek çeşitlerimiz ile işyerimizi hizmete açtık. Genç girişimci olarak Uygun fiyatlarla özel günlerde hizmet vereceğiz. " ifadelerini kullandı.

Yapay çiçek, saksı çiçek, canlı yapay buket çeşitleri, tebrik çiçekleri, hediyelik eşya, çelenkler ile Bucak Halkının hizmetinde olduğunu belirten Çetiner, " Bucak Halkına en iyi hizmeti verebilmek için işletmemizde 08:00'dan 21:00'a kadar hizmet veriyoruz. Açılışa özel birçok ürünümüzde %20'ye varan indirimlerimiz bulunuyor. Telefon üzerinden sipariş alıp, evlere teslim ediyoruz. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." dedi.

TEL : 0541 575 7194

ADRES:   Pazar mahallesi ramazan Selen Bulvarı Uğur Ekmek ve Berber Adnan yanı Bucak

 

açılışkampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.