NNC Medya'da Gelecek Nesil İletişimcilerle Buluşma

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 3. sınıf öğrencileri, Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında NNC Medya'yı ziyaret etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 3. sınıf öğrencileri, Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında ders hocası Mehmet Özmen ile birlikte NNC Medya'ya ziyarette bulundular.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen toplantıda öğrencilerin sorularını cevaplayan NNC Medya kurucusu İbrahim Nanecioğlu öğrenciler ile kapsamlı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantısı sırasında NNC Medya bünyesi altında üretimi gerçekleştirilen Sipsi şekeri Türkiye'nin dört bir yanında gelen öğrencilere ikram edilerek yöresel lezzetinde tanıtımı yapıldı. Toplantı sonrası ofisi gezen öğrenciler daha sonra kısa röportajlar vererek;

''Bu gün NNC Medya'yı staj tanıtım toplantısı için ziyaret ettik. İbrahim Nanecioğlu ve ekibi bizimle çok güzel ilgilendi bunun için çok teşekkür ederiz...'' sözlerini kullanan öğrenciler memnuniyetlerini ifade ederek hediyeleri ile birlikte uğurlandı...

NNC MedyaGelecek nesilgenç iletişimcilerbuluşmaMAKÜTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.