Ramazan Ezin projelerini açıklıyor! Doğalgaz ve Düğün Salonu Müjdesi!

MHP Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ramazan Ezin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklıyor. Ezin'in projeleri arasında doğalgaz sorununun çözümü ve iki mahalleye düğün salonu yapımı yer alıyor.

MHP Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ramazan Ezin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Ezin, projeleri arasında doğalgaz sorununun çözümü ve iki mahalleye düğün salonu yapımı yer alıyor.

Doğalgaz Sorununa Çözüm:

Ezin, Çeltikçi'nin doğalgaz sorununu çözüme kavuşturacağını belirterek, "Uzun yıllardır doğalgaz bekleyen Çeltikçi'mize bu hizmeti en kısa sürede getireceğiz. Doğalgaz ile hemşehrilerimiz daha temiz ve daha ucuz bir enerji kaynağına kavuşacak." dedi.

Düğün Salonu Sorunu:

Ezin, ilçenin her iki mahallesi için de düğün salonu yapılacağını belirterek, "İlçemiz her iki mahallesi için yapılamayan ve yapılacak olan düğün salonu sorununu çözeceğiz. Hemşehrilerimiz düğünlerini kendi mahallelerinde yapabilecekler." dedi.

Ramazan Ezinprojedoğalgazdüğün salonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.