Rektör Korkmaz’dan Veteriner Fakültesi’ne Tebrik Ziyareti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ Veteriner Fakültesi dekanına tebrik ziyaretinde bulundu.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ Veteriner Fakültesi’nin Avrupa Veteriner Hekimlik Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) tarafından “Tam Akredite Fakülte” olarak kabul edilmesi nedeniyle Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Öner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca, Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp da eşlik etti.

MAKÜ Veteriner Fakültesinin hayvancılık alanındaki başarılarıyla adından söz ettirdiğinin altını çizen Rektör Korkmaz; “Üniversitemizin ihtisaslaşma projesinde önemli bir aşamayı daha başarıyla sonuçlandırdık. Veteriner Fakültemiz “Avrupa Veteriner Hekimlik Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE)" tarafından akredite edildi. “Tam Akredite” olarak kabul edilmiştir. Artık öğrencilerimiz uluslararası bir fakültede eğitim görüyor. Buradaki başarılar tüm çalışanlarımızın başarısıdır. Bu süreçte emeği geçen başta Fakülte Dekanımıza, tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize yönetimim adına teşekkür ederim. Üniversitemize ve fakültemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

MAKÜ veterinerlik fakültesiMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiAdem KorkmazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.