Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak. İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Turba Yolu üzerinde yapılacak düzenlemeler ve canlandırma projeleriyle şehrin turistik çekiciliğini artırmayı ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, şehrin turistik potansiyelini artırmak ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla Turba Yolu üzerinde önemli düzenlemeler ve canlandırma projeleri planlıyor.

Sönmez'in açıklamasına göre, Turba Yolu üzerinde yapılacak düzenlemeler ve canlandırma projeleriyle şehrin bu bölgesi daha çekici hale getirilecek. Bu proje, şehre daha fazla turist çekmeyi hedefliyor ve bölgenin ekonomik potansiyelini artırmayı amaçlıyor.

Turba Yolu üzerinde yapılacak düzenlemeler ile yolda hem yürüyüş alanları hem de oturulabilir ve alışveriş yapılabilir alanlar yapılacak. Başkan adayı Sönmez, böylelikle şehrin turistik çekiciliğini artırarak yerel ekonomiye canlılık kazandıracaklarını ifade etti.

Safa SönmezTurba yoluprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.