Vali Öksüz Esnafla Buluşmaya Devam Ediyor: Bakırcılar ve Ateşli Sanatlar Çarşısı Ziyaret Edildi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Cuma Namazı sonrası Arasta olarak bilinen Bakırcılar ve Ateşli Sanatlar Çarşısı'nı ziyaret etti. Esnaflarla çay içip sohbet eden Vali Öksüz, Burdur'un geleneksel sanatlarının yaşatılması için destek verdi.

VALİ ÖKSÜZ'DEN ATEŞLİ SANATLAR ÇARŞISINA ZİYARET GEZİLMEDİK NOKTA BIRAKMIYOR, ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Burdur Valisi, Türker Öksüz Arasta olarak bilinen Bakırcılar ve Ateşli Sanatlar Çarşısında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Göreve başladığı günden itibaren, fırsat buldukça şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak halkın içinde olmaya özen gösteren Vali Öksüz, bugünde Cuma Namazı sonrası Arasta esnafını ziyaret etti.

İlk olarak Burdur'da Bakırcılık zanaatının son temsilcilerinden olan Hasan İmrak ustayı işyerinde ziyaret eden Vali Öksüz, yıllarını verdiği zanaatıyla ilgili ustadan bilgi aldı.

Ziyaretin devamında Ateşli Sanatlar Çarşısında faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek, esnaflarla çay içti hasbihalde bulundu, işleriyle ilgili bilgi aldı.

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.

Türker ÖksüzesnafbuluşmaBakırcılar ÇarşısıAteşli Sanatlar ÇarşısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.